ISPARTA / MERKEZ - Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu

Kütüphane açılışımız Belediye Başkanımız ve Eşi tarafından yapıldı.

Bugün okulumuza Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve kıymetli eşi Sayın Şadiye Başdeğirmen teşrif ettiler. Okulumuza kazandırdıkları kütüphanenin açılışını yaparak öğrencilerimizin kendileri için hazırladığı programı izlediler. Kendilerine okulumuza kazandırdıkları kütüphane için tekrar çok teşekkür ederiz. Ayrıca bugün doğumgünü olan Şadiye Başdeğirmen hanımefendinin doğumgününü kutlar, Allah'tan sağlıklı uzun ömürler dileriz. Kıymetli kızı Mürüvvet Başdeğirmen'e de acil şifalar diliyoruz.

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 20:10 - Görüntülenme: 24