ISPARTA / MERKEZ - Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS

okulumuzda LGS çalışmalarına yönelik çalışmaların sergilendiği sayfa

Nis

'' HEDEF LGS PROJESİ” kapsamında  8. sınıf öğrencilerimize okulumuz rehberlik servisi tarafından mart ve nisan ayı içerisinde ''Dikkat ve Odaklanma'' ve ''Sınav Kaygısı Ve Baş Etme Yöntemleri'' konularında seminerler verilmiştir.

Mrt

Hedef LGS/YKS Toplantı Kararları

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından  İmam Hatip Ortaokullarında yürütülmekte olan “Din Öğretimi Genel Müdürlüğü HEDEF LGS Projesi” kapsamında kasım ve aralık ayı çalışmaları içerisinde ZAMAN YÖNETİMİ konusu ile ilgili çalışmalar okulumuz rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilmiştir. Konu ile ilgili olarak ilgili broşürler öğrenci ,öğretmen ve velilerimizle paylaşılmıştır.

Yazar Recep ÖZKUL tarafından velilerimize yönelik seminer düzenledik.

Mrt

LGS sınavına hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimize Rehberlik Servisimiz tarafından  Sınav Kaygısı ve Başetme Yolları konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINNDAN HEDEF LGS PROJESİ KAPSAMINDA ZOOM ÜZERİNDEN SAYISAL DERSLERE NASIL ÇALIŞMALIYIM  İSİMLİ PROGRAM YAPILDI